Tolppa ulos, tolppa sisään. Sådant är livet. Yksi maali lisää joko Rubinia tai Tilttiä vastaan olisi riittänyt jatkoon.

Rubin-2 – KaDy III 3-2 (maalit: Bubi, Sandis)

Ottelu alkoi tyypilliseen dynamolaiseen tapaan kun vastustaja körötteli 2-0 johtoon parin alkuminuutin sisään punamustien nukkuessa autuaasti vielä aamu-uniaan. Peli saatiin kurottua vielä lopussa lukemiin 3-2 mutta kiri ei riittänyt.

Weikot – KaDy III 2-10 (maalit: Olli 3, Leppis 4, Jantero 2, Sandis)

Toinen ottelu olikin läpihuutojuttu ja dynamolainen kone heräsi liikuttelemaan palloa mallikkaasti pelaajalta toiselle. Lähes joka maali syntyi syötelykuvion päätteeksi.

Tiltti-Akatemia – KaDy III 1-1 (maalit: Jantero)

Tiltti puolusti ja KaDy pyöritteli ja piti palloa. Tiltin maali tuli hieman halvasti sivurajan pinnasta roiskaistulla vedolla johon maalivahti ei ehtinyt reagoida maskin takaa. Punakone jauhoi tehottomasti koko loppuajan kokonaan FS Feeniksin pelaajista koostuvan vastustajan kenttäpuoliskolla ja palloa kolisteltiin muun muassa tolpassa mutta maalia vaan ei saatu millään. Pari minuuttia ennen loppua otettiin reikäpaitapelaaja Janteron muodossa peliin ja mies tälläsikin 10 sekuntia ennen loppua lukemat tasoihin. Viimeisillä sekunneilla ei maalia enää saatu joten KaDy III ulos kilpailusta ja viime vuotisen kullan uusiminen jäi haaveeksi.

Kritisoitavaa löytyy otteluohjelmasta joka oli muikeasti aseteltu niin, että Tiltti pääsi pari peliä huilattuaan haastamaan Rubin-2:sen joka joutui pelaamaan kaksi ottelua putkeen. Tässä ottelussa kävelyvauhtia edennyt Rubin joutui tasaamaan Tiltin kanssa pisteet joka tarkoitti sitä, että Kolme Tolppaa oli pakkovoiton edessä Tiltti-ottelussa. Tsaijai. Jossiteltavaa jäi.

 

 

YLÖS

Kommentoi