WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '678' LIMIT 1

Säynätsalon aurinkoisessa illassa nähtiin tasatulokseen 1-1 päättynyt jalkapallo-ottelu yleisseura Petäjäveden Petäjäisten lähettämää joukkuetta vastaan. Peliä muistellessa ei nouse sellaista ajatusta, että oltaisiin ansaittu pistettä enempää, ehkäpä saamme ennemmin kiitollisia, ettei sentään aloitettu kautta toisella tappiolla.

Maalailematta liian ynseällä ja negatiivisella pensselillä – mutta totuuden henkeä ja nimeä kunnioittaen – voipi sanoa, että onnistuneita suorituksia olisi tarvittu rutkasti lisää, esimerkiksi teräviä omalle pelaajalle päätyviä syöttöjä, kunnon haltuunottoja ja tarkkoja keskityksiä. Hyvää liikettä ja rytinää nähtiin välillä, etenkin loppukirin aikana, mutta uneliasta ja huolimatonta oli pelailu pitkiä toveja. Osa Kadyn pelin ryvettämisessä oli toki vastustajallakin, joka jaksoi lopussa vääntää ilman substituutteja vaihtomiesten huvettua loukkaantumisiin.

Parhaita Kady-suorituksia oli pelin avausmaali (14 min.), joka lähti Leppiksen ja Marlonin nopeista syötöistä ja hyvästä liikkeestä. Pallon kurotti maaliin Erzi hienolla venytyksellä. Hatunnosto lisäksi Ilkalle varmoista torjunnoista ja jämäkästä keskitysten noukkimisesta. Puolustus taisteli ja riisti toki hyvin myös, vaikka PetPet saikin kerran pallon maaliin toisella puoliajalla 50. minuutilla. Yksi maali omiin ei tunnu pahalta, sen verran vauhtia oli PetPetin hyökkäyksissä.

Ensi kerralla siis varjellaan maalia samalla tehokkaalla otteella kuin kahdessa ensimmäisessä pelissä, joissa kuitenkin on päästetty omiin vain kolme. Alkuvihellyksen jälkeen ei voi eikä saa madella samaan tapaan kuin maanantain pelissä. Jatketaan viimeisen kymmenminuuttisen peli-ilmeellä ja energialla punamusta sydän sykähdellen.

YLÖS

Kommentoi