WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '689' LIMIT 1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '690' LIMIT 1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '691' LIMIT 1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '692' LIMIT 1


Kun Kampuksen Dynamo pelaa tätä nykyä divarijalkapalloa vain yhdellä joukkueella ja KaDy/Vellamolla näytti viime vuonna olevan melkein liikaakin pelaajia Sporttiliigaan, päätettiin keväällä ilmoittaa joukkue myös SPL:n piirin järjestämään Kuntoliigaan. Kyseessä on maakunnan viheriöillä pelattava puolen kentän sarja, jota on kai ajateltu divarijyrien jäähdyttely-ympäristöksi. Vuonna 2013 Kuntoliigaan ilmoittautui valitettavasti vain kolme joukkuetta, joilla niilläkin on ollut vaikeuksia saada pelaajia jalkeille, mutta alkukausi on ollut hauskaa ja urheilullistakin toimintaa. Dynamon joukkue sai nimen KaDy/Vellamo, muut sarjaan osallistuvat joukkueet ovat Keuruun Pallo ja Urho Suolahdelta.

I turnaus, 5.6. Terva, Keuruu

Alkukesän hurjassa helteessä KaDy/Vellamo sai kasattua kahdeksan miehen rosterin Keuruulle. Varsin vellamolaispitoinen joukkue sai Dynamon edustuksesta vahvistukseksi hieman vaivaisen Bubi Tuomalan. Vanhoista KaDy-tutuista turnaukseen ja joukkueorganisaatioon toi panoksensa myös Väne Ojala. Maalissa oli Miikka Pyykkönen.

KeuPa – KaDy/Vellamo 2–1

Ensimmäinen peli pelattiin KeuPaa vastaan. KaDy/Vellamo lähti peliin puolustuksen kautta, mikä oli varmasti perusteltua: vahvat, urheilulliset ja ilmeisen aktiivisesti harjoittelevat keuruulaiset ovat ilmeinen ennakkosuosikki sarjan voittajaksi. KeuPa pääsi rokottamaan puolustuksen virheistä kahdesti; Bubi laukoi vapaapotkun muurin kautta maaliin ensimmäisen puoliskon lopulla. Voitto KeuPalle, 2–1.

Urho – KaDy/Vellamo 2–3

Jos lähes tyhjä vaihtopenkki ja helle vaivasivatkin KaDy/Vellamoa, vaihtopelaajattomalla Urholla tilanne oli vielä hieman nihkeämpi. Ottelusta tuli joka tapauksessa ensimmäistä dramaattisempi. Ensimmäinen jaksoja hieman toista väännettiin maalitta, kunnes Chomi onnistui syöttämään Pantselle hyvään paikkaan pallon, jonka Pantse jatkoi varmasti maaliin (ottelupöytäkirjassa maali tosin merkittiin Chomille). Urho onnistui tasoittamaan, mutta kun peliä oli jäljellä kaksi minuuttia, Sidy kaadettiin Urhon rangaistusalueella, eikä Chomi erehtynyt pilkulta. Sisuuntunut Urho tasoitti heti uudestaan, mutta ottelun hahmoksi noussut Chomi kävi maalaamassa vielä kerran. Pisteet lähtivät Jyväskylään tuloksella 2–3.

KaDy/Vellamon peleissä ei annettu varoituksia.

Pelaajat:

 • Bubi
 • Chomi
 • Miikka (mv)
 • Sidy
 • Suora
 • Pantse
 • Panu
 • Väne

II turnaus, 15.6. Vehkalampi, Jyväskylä

Toisen turnauksen paikka ja aika elivät ja vaativat melkoista säätöä. Sarjan järjestäjä oli varannut pelipaikaksi Halssilan, mutta maakunnan miehet eivät ymmärrettävästi halunneet lähteä höntsäämään sirkuksen mylläämälle hiekalle. Tarjolla oli luonnonnurmi Suolahdessa tai tekonurmi Äänekoskella, mutta KaDy/Vellamo ei saanut koottua riittävästi pelaajia vieraspeliin. Ajankohtaa siirtämällä turnaus onnistuttiin saamaan tutulle Vehkalammelle.

Jos ensimmäisen turnauksen miehitys oli vellamolainen, toisessa pelasi paljon entisiä ja nykyisiä dynamolaisia. Paradoksaalisesti tällä kertaa pelattiin kuitenkin Vellamon vieraspaidoilla – Keuruulla oli pukeuduttu punamustaan.

KaDy/Vellamo – Urho 6–2

Ensimmäinen peli pelattiin Urhoa vastaan, ja siitä tuli maali-iloittelua. Maalinteon taisi aloittaa Pasi Reini, joka puski Bubin kulman sisään. Chomi teki hattutempun ja Markus ja Markku maalin mieheen. Urho onnistui kahdesti.

Pelin jälkeen saatiin seurata KeuPan ja Urhon välistä ottelua. Keuruu meni selvään johtoon, minkä jälkeen Urho hyökkäsi koko miehityksellään. Tämä johti hämmentäviin, keuruulaisten kannalta harmillisen epäonnisiin tilanteisiin, joissa Urhon maalivahti poimi 5-2-hyökkäysten jälkeen pallon syliinsä tai katseli sen liitoa maalin yli tai ohi. KeuPan johto kuitenkin säilyi, ja peli päättyi 5–1, vaikka maaleja olisi voitu nähdä kaksinkertainenkin määrä.

KaDy/Vellamo – KeuPa 3–1

Kolmannesta pelistä odotettiin KeuPan dominointia, mutta toisin kävi. Kun peli puhallettiin käyntiin, vellamolaisvaihtopenkki Panu ja Markus katselivat hämmentyneinä kun Vakiopaine-paitainen koneisto piti suvereenisti palloa hallussaan ja teki pitkiä, hallittuja syöttösarjoja. KeuPa pääsi joihinkin vaarallisiin paikkoihin etenkin hyvillä läpisyötöillään, mutta KaDy/Vellamon hyökkäykset olivat kaiken aikaa vaarallisempia, ja pallo kävi KeuPan maaliverkon lisäksi muutaman kerran maaliraudoissa. KaDy/Vellamon kolme maalia merkittiin Chomille, Reinille ja Markukselle; ainoa kolhu kilpeen tuli rangaistuspotkusta, jonka KeuPa sai, kun puolustajan tulkittiin käyttäneen käsiään boksiväännössä. Voitto KaDy/Vellamolle 3–1.

KaDy/Vellamon peleissä ei annettu varoituksia. Tuomareina toimivat KaDy Futsalin Arash Muridyazd ja Jukka Kytölä.

Pelaajat:

 • Bubi
 • Chomi
 • Hannu (mv)
 • Korkki
 • Markku
 • Markus
 • Panu
 • Pasi Reini
 • Pasi Räsänen

Linkki sarjataulukkoon. Seuraava turnaus 24.6. Suolahden Keskuskentällä.

 

YLÖS

Kommentoi