WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '682' LIMIT 1

Kampuksen Dynamo sekä joutsalainen JoSePa ottelivat Keski-Suomen Viitosen keväisellä sarjakierroksella keskinäisen väännön Säynätsalon tekonurmella keskiviikkona.

Kampuksen Dynamo oli ottelussa hallitsevampi osapuoli vaikka joukkueella oli suhteellisen paljon vaikeuksia luoda maalipaikkoja. Etenkin erikoistilanteissa kuten kulmapotkuissa ei onnistuttu luomaan vaaran tunnetta vastustajan maalin edustalle vaan tilanteet kuivuivat kokoon ja pelin ylös nostaminen oli hidasta. Joutsan vikkelät nuoret olivat liikenteessä vaihtomiehittä ja toisen puoliajan loppupuolella KaDy pääsi painostamaan joutsalaisten tyytyessä roiskimaan palloa pois maalintekoperimeetteriltä. Pelin tempo laski tässä vaiheessa jo huomattavan alas.

Rapian 75 minuutin kohdalla JoSePa sai kuitenkin vaarallisen vastahyökkäyksen mutta dynamolaisten onneksi pallo kilpistyi tolpasta takaisin kentän puolelle ja seuranneesta sählingistä pallo saatiin purettua väljemmille vesille.

Ajassa 87 minuuttia Sami Erola päästi viimein kotijoukkueen piinasta zippaamalla maalivahdin yli boksin sisällä ja näin viimeistelemällä loppulukemiksi 1-0.

Kampuksen Dynamolle tärkeä avausvoitto ja pisteet vaikkakin nihkeähkön esityksen jälkeen.

Ottelun erotuomari Jarmo Welling vihelsi pidäkkeettömästi ja antaumuksella.

AM: 8

YLÖS

Kommentoi