WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '684' LIMIT 1

Kampuksen Dynamo kestitsi Suolahdelta saapuneita vieraitaan varsin lukratiivisissa merkeissä mikäli olisi sattunut olemaan boa-käärme tai joku muu tropiikissa viihtyvä nisäkäs tahi selkärankainen. Ottelupäivän iltana nimittäin Säynätsalon ”kattilassa” oli mittarin mukaan 29 celsius-astetta lämmintä ja kosteusprosentti 72. Koska tuulenvirentäkään ei kentällä ollut helpottamassa oloa olivat olosuhteet lievästi sanottuna tukalat pohjoisten metsien raavaille kaukaaseille. Tästä syystä myös ottelu pelattiin erotuomarin (The Legendary OM) päätöksellä neljässä aikajaksossa.

Suolahden Urholla oli paletissaan vain valmentajansa Velho-Hartikka yksinäisensä vaihtomiehenä kun taas Kampuksen Dynamolla neljä miestä penkillä joten ottelu maalattiin leveällä pensselillä selväksi heti kättelyssä. Vieraat tyytyivät puolustusasemiin J. Terhon toimiessa yksinäisenä kärkenä jolle pallo pelattiin lähes välittömästi ja mies viilettämään kohti maalia. KaDy puolestaan tyytyi myös osaansa ja pyöritteli palloa sekä peliä vieden pallonhallintaprosentit suhteellisen suvereenisti about palttiarallaa 70-30.

Vieraat jaksoivat urhoollisesti lähes tunnin Dynamon punakoneen pyörityksessä kunnes Dynamon H. Jäntin veto hieman boksin ulkopuolelta kilahti tolppaan ja siitä hieman onnekkaasti maalivahdin kautta maaliin. Totuuden nimissä on myönnettävä, että ennen tätä Dynamo ehti törssiä noin puolenkymmentä paikkaa josta olisi pitänyt maali tehdä ja toistakymmentä hyökkäyksen poikasta josta olisi pitänyt edes uhkaavan paineikas tilanne vastustajan maalinsuulle saada aikaiseksi. Tiedä sitten veikö kuumuus terän ja viimeistelytaidon.

Noin vartti ennen loppua Dynamo sai (jälleen muutamankin varmahkon maalipaikan hukattuaan mukaan lukien kolme läpiajoa) pallon toimitettua pömpeliin J. Pölkin hyvän laukauksen turvin. A. Vallius antoi Pölkille maukkaan syötön boksin edestä joka asetteleiksi itsensä muutamalla askeleella tekopaikalle eikä erehtynyt.

Myös suolahtelaisten J. Terholla oli pari kertaa läpiajon poikasta ilmassa mutta Dynamon puolustus ja maalilla varmasti pelannut I. Matilainen hoitivat tilanteet pois työjärjestyksestä.

Loppuminuuteilla suolahtelaiset väsähtivät jo totaalisesti ja pelin tempo muuttui melkeinpä kävelyksi mutta Dynamo ei saanut maalia aikaiseksi paristakin avopaikasta huolimatta. Näin pisteet jäivät nihkeän trooppisissa tunnelmissa kotijoukkueen lakkariin ja ensi viikolla KaDy ottaa presidenttiturnauksen toisessa osaottelussa mittaa Korpilahden Martista ennen kesätaukoa.

AM: 7

YLÖS

Kommentoi