WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '683' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon ja Huhtasuon Kisan paikalliskamppailut ovat aina olleet värikkäitä ja vauhdikkaita tapahtumia. Vaarallisia tilanteita ja taistelumeininkiä ei puuttunut derbystä tälläkään kertaa sillä parikin dynamolaista jouduttiin kiidättämään sairaalaan pelin aikana. Dynamo osoitti kuitenkin taistelumentaliteettinsa ja otti täydet kolme  pistettä laariinsa Keski-Suomen Viitosen keskikastin väännöstä.

Itse ottelu alkoi kuitenkin jälleen tyypilliseen dynamolaistapaan ja herraskaisesti annettiin tilaa kolmapotkun jälkihäslingeissä jo ottelun toisella minuutilla vastustajan tulla ja tyrkätä peliväline pömpeliin. Vastustajan Tuomas Rankinen pääsi boksin sisältä heilauttamaan lapikastaan sen verran, että pallo pomppi taka-alanurkkaan. Tästä eivät päät kuitenkaan painuneet sillä aikaa oli vielä rutkasti jäljellä ja luotto taktiikkaan kova.

Dynamon päävalmentajavelhon Antti ”Huli” Valliuksen luoma joulukuuseen maajoukkuemaisesti perustuva vastahyökkäyspeli alkoi purra vastustajaan mitä pitemmälle ottelu eteni. Vajaan viidentoista minuutin kohdalla Jarkko ”Gandhi” Kandelin syötti oivaltavasti täyteen vauhtiin kirmanneelle Karo Sahariselle joka jätti puolustajan nyppimään kumirouhetta okulaareistaan. Pomppivaan palloon tuli kuitenkin Hukin veräjän suuta vartioinut ex-kadylainen Petri Tamminen myös voimakkaasti vastaan.  Saharinen ehti juuri ennen Tammisen nyrkkien iskeytymistä nenän varteen nikata palloa maaliin päin eikä puolustaja tätä ennättänyt enää siivoamaan vaan tyrkkäsi pallon omaan rysään. Tammiselle keltainen, Saharisen nenä mutkalle ja mies sairaalaan ja tilanteeksi 1-1. Kentälle jäi aikamoinen lammikko verta tapahtumapaikalle joten koko Dynamo toivottaa Sahariselle pikaista paranemista!

Tilanteet vaihtelivat päästä päähän mutta dynamolainen punakone sai tukittua etenkin keskialuetta eikä Hukia päästetty maalintekosektorille helpolla. Kukkupallot ja muut keskitykset KaDyn maalinsuulla luutinut Ilkka ”Ile” Matilainen poimi varmasti haltuunsa tai toimitti nyrkkeilemällä väljemmille vesille.

Aivan puoliajan lopussa Dynamo sai vielä hyvää hässäkkää aikaiseksi Hukin päätyyn. Samu ”Smaug” Kytölä päästi terrierimäisesti liikkuneen Valliuksen irti boksin laidalle joka syötti sisäsyrjällä mainiosti takatolpalle juosseelle Sami ”Erzi” Erolalle jolla oli maukas paikka puskea pallo maaliin ja sinnehän se myös upposi. Tauolle asteltiin siis lukemissa 1-2.

Toisella puoliajalla dynamolaiset jumalat heräsivät horroksestaan ja ryhtyivät kaatamaan vettä kentän päälle kuin monsuunisateessa konsanaan. Tästä punakone sai vain lisää virtaa vaikka pelin tempo hieman laskikin sillä tunnetaanhan keskisuomalaisissa jalkapallopiireissä fudismatsin aikana tapahtuva rankkasade ”aitona Dynamokelinä”. MOT.

Pelin ote vaihteli suhteellisen tasaisesti joukkueelta toiselle Hukin pitäessä hienokseltaan yhä enemmän palloa pelin edetessä ja yrittäessä luoda tilanteita Dynamon päätyyn. Sitten saatiinkin lisää verta kentälle.

Noin tunnin pelin kohdalla Pasi ”Reiska” Reini peruutteli kaaripalloon keskialueella johon hukilainen tuuttasi mukaan myös päällään. Seuraus: Reiniltä iso avohaava päähän ja mies viilettämään kohti sairaalaa. Hoitohuoneessa kahdeksan tikkiä päähän ja diagnoosina myös aivotärähdys. Dynamo toivottaa myös Reinille pikaista paranemista! Läpi ottelun suhteellisen, krhm, ”jämäkän geneerisesti” viheltänyt erotuomari lahjoitti vielä Reinille punaisen kortin tämän hieman huudeltua verissä- ja suutuspäissään vaihtopenkiltä joten ottelun lopun joutui Dynamo rouhimaan yhden miehen vajaalla. Hieman kummallisen tempusta teki sen, että samanlaista huutelua tuli myös vastustajalta erääseen otteeseen tuomarille mutta tästä ei edes kortti noussut. Näistä spekulaatiot ja keskustelunavaukset kommenttiosiossa.

Loppupuolituntisen aikana Huki ei saanut pallonhallinnasta huolimatta kovinkaan montaa vaarallista tilannetta aikaan vaan huhtasuolaisten nostaessa hyökkäystään KaDy pääsi parikin kertaa kolme vastaan yksi hyökkäykseen mutta varmassa paikassa pieni kadyjäätyminen eikä ottelussa enempää maaleja nähty. Voitto jäi täten vierasjoukkueen taskuun.

Kättelyiden jälkeen joukkue osoitti vielä sielukkuutensa huudattamalla fanikatsomoa (Hande) yhteiszäntein. Lutuuria!

Dynamolle siis erittäin tärkeät pisteet ja joukkue jatkaa tästä juhannuksen jälkeen vielä Martin ja Urhon kimppuun ennen kesätaukoa.

AM: 7

7 vastausta kohteessa Vehkalammen ukkossateen alta täydet pisteet

 1. hannu lintukoski kommentoi 18.6.2013 :

  Paljon voimia ja paranemisia Karolle ja Pasille! Ikävän maun tämä matsi jätti. Melko vakavia loukkaantumisia tällä tasolla, tuntuu vaaralliselta touhulta. Kaikesta huolimatta Dynamo forever! ja toivottavasti pääsen katsomaan pelejä taas pian. Tsemppiä jätkät!

 2. paavo komppa kommentoi 18.6.2013 :

  Oliko muut pelaajat lähteneet kotiin sadetta pitämään, vai miksi pelasitte vajaalla punakortin jälkeen?

  ps. AM:n olisi suonut olevan isompi, kun pelikin oli Vehkalammella.

  • Bubi kommentoi 19.6.2013 :

   Jaa-a, pelattiinkohan me ylipäätään vajaalla? Ei ehkä, itsellä oli täysi työ siinä vaiheessa keskittyä pelaamiseen ja organisoimiseen kun valmentaja joutui lähtemään viemään pelaajaa sairaalaan. Tää hanurista oleva eessuntaas-vaihtosysteemi kilpasarjoissa sekottaa pasmat tämmöisissä tapauksissa (alin sarjataso voisi kyllä olla eessuntaakse).

   AM: Siinä monsuunisateessa (about 1000000mm) tuo seitsemänkin oli yllätys 😉

 3. paavo komppa kommentoi 19.6.2013 :

  Se on tosiaan niin, että jos vaihtopelaaja saa punaisen, niin joukkue saa jatkaa täysilukuisena.

  Jokatapauksessa onnittelut voitosta ja Reiskalle + muille hoitoon päässeille nopeaa toipumista.

 4. Jope kommentoi 19.6.2013 :

  No johan on ollut kentällä HULInaa. Toivottavasti herrat Saharinen ja Reini toipuu nopeasti pelivahvuuteen. Onneksi tuli täydet kolme pistettä. Dynamo voittoputkessa!

 5. Smaug kommentoi 20.6.2013 :

  Pelattiin kyllä vajaalla Reiskan ulosajon jälkeen. Maalivahdin lisäksi muodostelmana oli jonkin sortin 4-4-1 tai 4-2-2-1, eli lähinnä keskikentällä rouhittiin yhden vajeella. Olisi pitänyt tuomarilta kysyä asiaa; pidin itsestään selvänä että punaisen jälkeen vajaamiehitys voimaan.

  Tuo nyt vähän sekoittaa asiaa Vitosessa ja muissa vapaiden vaihtojen sarjoissa, että pitäisi katsoa todella tarkkaan oliko vaihto suoritettu vai ei ennen punaista. Tässä tapauksessa ilmeisesti oli, joten ihan turhaan pyristeltiin vajaalla?

 6. Reiska kommentoi 20.6.2013 :

  Rauhallista ja mukavaa juhannusta kaikille tasapuolisesti. 🙂

YLÖS

Kommentoi