WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '697' LIMIT 1

Toivottavasti otsikkoa ei ole aiemmin käytetty, jotain tuttua siinä on. Tutusti lähti liikkeelle KaDy:n ja FCV/Redsin välinen viitosen ottelu Säynätsalon tekonurmella. Aloitus oli meidän, joten vasta ottelun muistaakseni neljäs pallokosketus oli vastustajan. Ensimmäinen, onneksi huono, laukaus irtosi vastustajan jalasta noin puoli minuuttia alkuvihellyksen jälkeen. Pallonriistosta alkunsa saanut vastustajan avausmaali puolestaan syntyi 3. minuutilla, taisi olla puolivolley maalin kattoon. Neljä minuuttia myöhemmin tilanne oli jo 0-2. Laidasta etutolpalle tullut pallo luiskahti käsivarsivaivaisen maalivahtimme, Marko Metson sylistä maalin eteen ja siitä nyt oli helppo tehdä maali. Jos muistan maalien syntyjärjestyksen oikein, niin 20. minuutin 0-3-osuma sijoitettiin läheltä maalia, vastaan tulleen molsen alta, nähdäkseni. Maalia edelsi lyhyt pystysyöttö rankkarialueelle ja sen sisällä tapahtunut oikea-aikainen palloton liike tyhjään tilaan. Ensimmäisellä puoliajalla ei tehty lisää maaleja.

Puoliaikavoitot menivät tasan, mutta ottelun voitto karkasi silti Vaajakoskelle hyvästä loppukiristä huolimatta. 55. minuutilla Markku Leppäpuisto (kyllä, se on Leppis) antoi kulmurin, jonka Sami ”Erzi” Erola puski maaliin. Joukkueen peli kulki jo ajoittain ihan mukavasti, välillä saatiin palloa levitettyä laitaan ja sieltä painetta maalille. Tuloksena oli mukavan läheltä saatu vapaapotku, jonka Leppis antoi jälleen tarkasti. Pasi Reini juoksi tyhjään tilaan ja jatkoi pallon päällään maaliin. Täysiä minuutteja oli takana 76. Harmillisesti takaa-ajo jäi kesken ja jälleen kerran surkea alku pilasi tuloksen. Neljäs peräkkäinen tappio kolmen voiton perään oli katkera tosiasia.  Maaliluvut siis 2-3. Eteenpäin on kai mnenty, tosin liian vähän; keväällähän hävisimme samalle vastustajalle 1-3. Jälkiviisastelemattakin voi sanoa, että yläkroppavammaisen laittaminen maaliin kostautui, Markon itsensä mukaan se maksoi kaksi viimeisintä maalia.

Onnistujista tai muista asioista on paha sanoa, kun muisti on mitä on. Erikoistilanteista pari oli nättejä ja tehokkaita yhdistelmiä, sen sijaan pelitilanteista onnistuminen on ollut aivan liian vaikeaa. Leppis antoi nyt hyviä passeja ns. kuolleista palloista, vielä kun saisi aiempien kausien maalivireen takaisin, sillä paremman puolustamisen lisäksi kaivattaisiin myös enemmän maaleja kuin tähän asti olemme tehneet. Oma lukunsa on taas kerran nähty alkuminuuttien pikkusievä eli tehoton ja hyödyttömäksi jäänyt näpertely pallon kanssa.

YLÖS

Kommentoi