8.9.2013 - KaDy:
“Tasuri Joutsasta”  - Vesa

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '700' LIMIT 1

Aurinkoisena elokuisena alkuiltana Dynamon autosaattue vaelsi lähes hämeeseen asti tarkoituksenaan päästä kauden ensimäiseen nurmikenttäpeliin. Kentältä kuului alkulämmittelyn ajan niin innokkaita hirnahduksia, että olisi luullut ryhmän keski-iän olevan lähempänä kahta kuin neljää kymppiä. Jo alkulämmittelyssä kävi kuitenkin selväksi, että vastustajalla tulee olemaan paljon parempi tuntuma luonnolliseen alustaan, joten valmentajamme Huli antoi neuvot turhan leipomisen välttämiseen alakerrassa.

Ensimmäinen puoliaika kului tasaisissa merkeissä. Kentän valtavasta leveydestä johtuen Dynamon ”nuoret orhit” hieman hyydähtivät ja pallonhallinta meni lopulta oikeasti nuorelle kotijoukkueelle aika selvästi. Puoliajan paras tekopaikka siunaantui vastustajalle, jonka paluupallon sijoitus volleyllä oli melkein yhtä tarkka ja maltillinen kuin allekirjoittaneen MuuRy matsissa.

Toinen puoliaika alkoi jälleen tasaisissa merkeissä, mutta sitten Dynamon kauden vahvin osa-alue eli rynniminen toi tulosta. Sami ”Erzi” Erola pääsi viimeistelemään vastustamattomasti Pasi ”Reiska” Reinin blokatun vedon tippuessa suoraan juoksuun. Tasoitus nähtiin melkein vartti myöhemmin kulman jälkitilanteesta. Tilanteessa epäonnistui sekä purku että loppuun asti pelaaminen. Tästä sisuuntuneena Erzi päätti ottaa ohjat käsiinsä. Pari minuuttia taskoituksen jälkeen kapteenimme Jouni ”Jope” Heiskanen lähti vasemman pakin paikalta vahvaan nousuun ja sai pallon vieritettyä Erzille, joka käveli ainakin neljän lankeavan joutsalaisen seutupalloilijan ohi ja laittoi pallon vastustamattomasti vasempaan etukulmaan.

Tästä alkoi tiukka taistelu aikaa vastaan. Kaikki tilanteet pyrittiin pelaamaan puolustuksen kautta ja siinä onnistuttiin aivan pelin viime hetkille asti. Liian riehakkaan hyökkäyksen jälkeen sai puolustus vain vaivoin purettua tilanteen rajaheitoksi, mutta sitä seurannut nopeasti pelattu tilanne jätti dynamolaiset ilman täyttä pistepottia.

Kiitämme:

  • Erziä (vois joku muukin tehdä maaleja joskus)

  • Joutsan silkkistä alustaa (eka kerta kun ei ollut jalat kipeät tänä vuonna matsin jälkeen)

  • Hyvöstä (uskomaton avautuminen vastustajan selkäänajon jälkeen sai runsaslukuisen repeilemään)

Moitimme:

  • Hyökkäysinnokkuutta johtotilanteessa (piste oli toki hieno, mutta kolmekin oli otettavissa)

Maalit:

Sami Erola `57 `73

Malin `70, Keihäsniemi `87

YLÖS

Kommentoi