WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '710' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon kolmosjoukkue asteli lauantaina Palokan koulun nihkeälle matolle Varkaudesta saapunutta Hukka-Palloa vastaan tavoitteenaan saada kavereita yksinäiselle tasapelipisteelleen jonka joukkue kairasi muutama viikko sitten Ylämyllyn Yllätystä vastaan.

Homma toki onnistui vaikka ottelun alku oli jälleen perin surkea (jo tutuksi tulleita lähes tragikoomisia dynamo-perinteitä kunnioittaen). Kolme Tolppaa antoi jälleen heti kättelyssä tilaa kohteliaasti vastustajalle ja omien sekoilujen seurauksena tilanne oli seitsemän peliminuutin jälkeen nyrpeät 0-4.

Dynamon valmentaja V. Ruuska otti kuitenkin tässä vaiheessa isällisesti aikalisän ja rauhoitti kuumana käynyttä miehistöä. Ja katso, parin minuutin päästä tästä KaDy III oli nostanut itsensä jo lukemiin 3-4 S. Loutelamion, Y. Jahadin ja M. Leppäpuiston oivaltavilla osumilla. Ennen erätaukoa Loutelamio iski vielä yhden E. Paanasen ja A. Mestanza Velan säestäessä omilla täysosumillaan ja tauolle mentiin tilanteessa 6-5 Klimov-brothersin vielä kaventaessa pari minuuttia ennen taukosummeria.

Toisella puoliajalla Hukka-Pallo alkoi jo hieman hyytyä pelattuaan aiemmin päivällä pelin LPK:ta vastaan ja etenkin Loutelamio näytti potkunsa tehokkuutta pajauttamalla kolme kertaa noin 15 metristä pallon takatolpan kautta veräjän perukoille.

Punamustien illan man-of-the-match luonnollisesti Settyslas Loutelamio tehoillaan 5+1, Ayrton Mestanza Velan (1+5) soittaessa pizzicatolla alttoviulua, Pasi Reinin (1+2) vetäessä bassoviulun kieliä legatossa ja patarummulla triolirytmein iltaa sävyttäen Yari Yahad (1+2). Eemeli Paananen täräytti vielä kitarastaan voimasoinnun tehtaillen pisteet 1+1.

Kolmella Tolpalla on toki vielä hiomista varsinkin puolustuspelaamisessa mutta scouttaus on kuitenkin onnistunut tälle kaudelle suhteellisen hyvin muutamista lähtijöistä huolimatta sillä edellä mainitut pistejampat Vela, Loutelamio, Yahad sekä Paananen ovat uusia tulokkaita.

Vierasjoukkueen tehonasseina sinimolskilla puolestaan painivat Dimitri Klimov (1+4), Pavel Klimov (2+1) ja Joni Rouvinen (2+0).

Sunnuntaina Kolme Tolppaa saa vieraakseen kertaluokkaa kovemman vastustajan kun ilman pistemenetyksiä sarjakärjessä viilettävä Ri-Pa/Young Boys saapuu Vaajakosken molskille ottamaan mittaa Kolmen Tolpan itseluottamuksen takaisin saaneesta possesta.

YLÖS

Kommentoi