WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '713' LIMIT 1

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '718' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon kolmosjoukkue pelasi harjoitusotteluna ennen Kakkosen kevätkierrokselle siirtymistään perinteisen Kinkkuottelun Vellamoa vastaan. Ottelussa tuli kuokkaan 4-3 mutta joukkue ei antanut sen häiritä valmistautumista kevätkierrokselle vaan otti stoalaisen tyynesti vastaan myös uutisen Hukka-Pallon sarjasta sulkemisesta ja näin myös ainoan voittonsa menettämisestä kun varkautelaisten ottelut sarjassa mitätöitiin. ”Pfyi, happamia” sanoi Kolmen Tolpan miehistö ja penetroi itsensä yhden sarjapisteen turvin vierasjoukkueen olomuodossa Palokan siniselle matolle torstaina 9.1. ja sai vastaansa rakkaan vihollisen FS Feeniksin.

Kyseiseen koitokseen Kolme Tolppaa sai mukaansa ”kokonaisen ketjun” edustuksen miehiä Niila-Ville Laitisen suostuessa maanittelujen ja suklaalla lahjonnan ja teräaseella uhkailujen jälkeen maaliin ensimmäiselle puoliajalle. Ykkösketjun ollessa Kolmen Tolpan heiniä kakkoseen kasattiin Kytölä-Ojala-Vela-Linjamäki -kombo joka tehtailikin ottelussa iloiset 3+4 tehot. Kolmosketju huhki ns. opintoketjuna ja sai myös tehtyä yhden maalin josta vastasi Kakkosen uransa ensimmäisen maalinsa sutinut Alexandr Polenov. Überkoleat onnittelut joukkueen johdolta!

Itse ottelu tarjosi paljon sähinää ja ajoittain mentiin hyvinkin vauhdikkaasti päästä päähän kummankin joukkueen janotessa derby-voittoa. Jarkko Ojala tuuttasi ensimmäisenä pallon maaliin jo minuutin pelin jälkeen mutta Feeniks tasasi puntit hetikohta. Alexandr Polenov vei vierasjoukkueen johtoon sähäkällä kaukovedolle mutta Feeniks tasasi jälleen kun Oskari Luoma tykitti tasoituksen. Sama mies oli asialla vielä puoli minuuttia ennen puoliaikaa ja tauolle mentiin tasaväkisen ottelun aaltojen velloessa kuumina tilanteessa 3-2.

Toisen puoliajan aluksi Niila-Ville Laitinen tasasi puntit kikkailtuaan puolustavan Feeniks-miehistön keskellä Jarkko Ojalan partnerina. Tästä viisi minuuttia ja kotijoukkueen Oskari Luoma täydensi hattutempun kaukovedollaan. Dynamo vastasi kuitenkin jälleen heti Ayrton Mestanza Velan viimeistellessä maalin.

Ottelussa nähtiin myös herrasmiesmäistä dramatiikkaa kun kummatkin joukkueet saivat rangaistuspotkut mutta ampujat tyytyivät kohteliaasti toimittamaan pelivälineen takaseinään. Kolme Tolppaa sai omansa eli kymppimetrisen vain 22 sekuntia ennen loppua ja tarjolla ollut derby-voitto luovutettiin pienen pienen sielunkirvelyn jälkeen käsistä mutta pelitapahtumiin nähden tasapeli oli verrattain oikeutettu tulos.

Monnarin parketilla kanssasi ja mä, ystävä


Kolme Tolppaa otteli heti perään sunnuntaina 12.1. Kakkosen pelin Liikunnan Riemun kakkosjoukkuetta vastaan. Aiempi kohtaaminen oli mennyt suvereenisti riemulaisten piikkiin mutta nyt Dynamon soturit iskivät hanakammin vastaan valmentajansa Vaari Ruuskan luoman ”jänistaktiikan” avuin.

Valtavasta loukkaantumissumasta kärsivä III tolppaa sai avukseen edustuksen puolelta Niila-Ville Laitisen ja näin kaksi täyttä ketjua lauteille kenttäpelaaja Aleksandr Polenovin suostuessa vartioimaan maalinedustaa kun yhtään maalivahtia ei ollut (tähänkään) peliin tarjolla. Ottelun jälkeen saatiin jälleen jobi-aiheista postia kun kaksi pelaajaa ilmoittautui lisää sairastuvalle pidämmäksi aikaa. Mikäli sama tahti jatkuu Kolmelta Tolpalta loppuvat pelaajat helmikuun alkuun mennessä. Onneksi pelaajakauppoja on tiedossa.

Itse ottelussa punamustat luovuttivat suosiolla pallonhallinnan kolme liigajäpikkää rosteriinsa saaneelle vierasjoukkueelle ja ryhtyivät kyttäämään vastaiskun paikkoja kuin hauki rapalaa. Rapian viiden minuutin hidastempoisen tahkoamisen jälkeen Laitinen onnistui tuuttaamaan pallon maaliin. Ensimmäinen puoliaika rutisteltiinkin käsikynkkää ja tauolle mentiin juomaan kissamehua tilanteessa 2-3 kun toisen dynamolaisten maaleista viimeisteli Pasi Reini oivallisesti hattutelineellään Ville Toivasen vieläkin oivaltavammasta pitkästä kaaripallosta.

Toisen puoliajan aluksi pari dynamolaisten virhettä kostautui ja Riemu pääsi karkaamaan 2-5 -johtoon. Viidessä minuutissa Riemu lisäsi vielä johtoa onnenkantamoisella pallon kimpoillessa dynamon puolustajista maaliin suoraan rajapotkusta. N-V. Laitinen kavensi lukemiksi 3-6 ja A. Mestanza Vela vielä heti kohta 4-6 mutta Riemu siirtyi jälleen monen pelaajan läpi paukkuneella kaukovedolla jo 4-7 johtoon. Dynamo otti reikäpaidan parketille viisi minuuttia ennen loppua mutta loppunumeroiksi jäi Mestanza Velan pienestä kulmasta tekemän maalin turvin lukemat 5-7. Lopun hyvä rynnistys ei enää tuottanut tulosta vaikka parikin maukasta paikkaa punamustille tarjottiin.

Ensi lauantaina vastaan asettuu jälleen derby-mittelyn muodossa Lohikosken Pallokerho (Monnarilla klo 12) jo kolmannen kerran tällä kaudella. Ainoa kysymys kuuluu, että mistä joukkue kaivaa pelaajia? Sairastuvan pitkäaikaispotilaspaikkoja kun kansoittaa yli puolet joukkueen kurrentista rosterista…

YLÖS

Kommentoi