KaDy on yksi Keski-Suomen viime vuosien menestyneimmistä aikuisten palloilujoukkueista. Uutena aluevaltauksena KaDy on käynnistänyt junioritoiminnan 2006–09 syntyneille pojille Jyväskylässä. Junioritoiminta näissä ikäluokissa käynnistettiin liittämällä Kampuksen Dynamoon juniorijalkapallossa mainetta niittänyt Holstin Dynamo.

Junioritoiminnan on tarkoitus vahvistaa futsalkulttuuria Keski-Suomessa. Nyt perustetut poikien juniorijoukkueet tulevat pelaamaan sekä jalkapalloa että futsalia. Ne toimivat rajoitetulla pelaajamäärällä ja ovat osin jo täynnäkin, mutta kysynnän ja kiinnostuksen mukaan KaDyn alaisuuteen voidaan käynnistää uusia juniorijoukkueita – sekä tytöille että pojille.

Holstin_Dynamo_kuva2

Perustetuilla 06–09-poikajoukkueilla on tavoitteena pitää yllä ikäluokkiensa parasta joukkuehenkeä ja samanaikaisesti olla taidollisesti maakunnan kärjessä niin futsalissa kuin jalkapallossa. Joukkueet pyrkivät pitämään harrastuskustannukset kohtuullisina ja kannustamaan pelaajia omatoimiseen pelaamiseen säännönmukaisten ja ammattimaisesti ohjattujen harjoitusten lisäksi. Edelleen on tavoitteena kannustaa junioreita mahdollisimman monenlaiseen liikuntaan ja harrastukseen vahvistaen poikien taitoja eri osa-alueilla.

Seuraava tapahtuma KaDyn junioritoiminnassa on Kannonkosken Piispalassa pelattava jalkapallon kutsuturnaus, jota Holstin Dynamo / KaDy isännöi sunnuntaina 24. huhtikuuta. Vastaan asettuvat mm. KuPS, Tampereen Ilves sekä SJK.

Lisätietoja Holstin Dynamon 2006–09 poikien ikäluokista:

Yari Pishkoh
044 219 3203
kadyjuniorit(at)gmail.com

Muista ikäluokista ja muusta KaDyn alle perustettavasta junioritoiminnasta (lähinnä futsal) kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Kampuksen Dynamoon:
kadyjuniorit(at)gmail.com

YLÖS

Kommentoi