Holstin Dynamo vakiinnuttaa asemaansa Suomen kartalla

Kampuksen Dynamon juniorijoukkue Holstin Dynamo jatkoi loistavia otteitaan ja menestyi odotusten mukaisesti KuPSin järjestämässä -08 syntyneiden jalkapalloturnauksessa.

Holstin Dynamo pelasi turnauksessa kahdella joukkueella yhteensä 10 peliä, joista tuloksena oli 7 voittoa, 2 tasapeliä ja yksi tappio. Maaliero oli 46-21. Holstin Dynamon -08 joukkue pelasi kilpasarjassa voittaen neljä viidestä pelistään ja haastesarjassa -09 syntyneiden joukkue pelasi myös menestyksekkäästi pelaten kaikki viisi otteluaan tappioitta. Turnaukseen ottivat osaa KuPSin joukkueiden lisäksi mm. SJK, Tampereen Ilves, MP ja Joensuun Jippo.

Kuva: Päivi Asikainen

HoDyn pelaajat palaverissa ennen turnausta Yarin ja Jaakon johdolla vanhempien seuratessa

Holstin Dynamo erottui jälleen edukseen iloisella ja rennolla peli-ilmeellä sekä tyylikkäällä esiintymisellään. Joukkueissa pelasivat Juuso Mielonen, Jere Mielonen, Joona Mielonen, Aarne Moisio, Voitto Moisio, Ramin Yousefi, Luka Kautto, Emanuel Boyd, Panu Loukoila, Taavi Vilokkinen, Alper Selcuk, Aaro Kuorelahti, Leino Ihalainen ja Suvere Shimiye.

Joukkueita valmensivat Yari Pishkoh ja Jaakko Mielonen, jotka olivat turnaukseen erittäin tyytyväisiä. Valmentajat kiittävät pelaajia ja heidän vanhempiaan kaikin puolin onnistuneesta turnauksesta.

Holstin Dynamo osallistui toista kertaa KuPSin järjestämään turnaukseen. Turnausjärjestelyjen sujuvuus ja rento ilmapiiri merkitsevät sitä, että jatkossakin Holstin Dynamon on tarkoitus osallistua Kuopion turnauksiin ja suosittelee osallistumista muillekin joukkueille. Holstin Dynamon pirteiden esiintymisten myötä joukkueet ovat saaneet useita kutsuja talven ja ensi kesän kovatasoisiin kutsuturnauksiin mm. Tampereelle ja Seinäjoelle.

Kuva: Päivi Asikainen

Hodyn hyökkääjä maalinteossa Kupsia vastaan

Edelleen jatketaan siten, että harjoituskertojen ja muiden tapahtumien määrä pidetään kohtuullisena. Näin toimien säilytetään hauskuus ja mielekkyys. Toiminnassa pyritään kannustamaan pihapeleihin ja omatoimiseen tekemiseen. Holstin Dynamossa myös toivotaan lapsille ja perheille monipuolista harrastamista ja riittävää huilia. Esimerkkinä mainittakoon, että Holstin Dynamon pojat kävivät nauttimassa liikkumisesta JKU:n seurakisoissa elokuussa kymmenen pelaajan voimin, jolloin nyt Kuopiossa menestyneet pelaajat saivat kunnian ottaa kolmoisvoiton sarjansa juoksukilpailussa kolmenkymmenen kilpailijan joukossa.

Holstin Dynamon jalkapalloa pelaavat pojat muodostavat Kampuksen Dynamon juniorijoukkueet futsalissa -08 ja -09 syntyneiden luokissa. Mainetekoja on tarkoitus jatkaa futsalissa.

Futsal- tai jalkapallotoiminnasta kiinnostuneiden -06 – 09 syntyneiden osalta voi olla yhteydessä: kadyjuniorit@gmail.com

– Aleksanteri Virtakorpi, kuvat: Päivi Asikainen

YLÖS

Kommentoi