Ennakkoasetelmassa ottelun hienoinen suosikki oli Dynamo, joka on aloittanut uuden, jo lähes velhon maineeseen Keski-Suomessa nousseen, pelaaja-managerinsa taktiikan avustuksella Nelosen kahdella voitolla, kun vastaavasti HuKi oli avannut kautensa kahdella nahkealla tappiolla.
Dynamo aloitti ottelun melko vahvasti ja varsinkin Dynamon juoksuvoimaiset kärkimiehet Niskanen ja Fandi pitivät HuKi:n puolustusta jatkuvasti kovilla. Tämän seurauksena 7:nellä minuutilla Mika Fandi karkasi HuKi:n puolustukselta läpi, kiersi hallitusti maalivahdin ja sijoitti pallon verkkoon: 0-1.
Tämän jälkeen ote siirtyi pikkuhiljaa enemmän HuKille KaDyn keskittyessä enemmän roiskimiseen. HuKi saikin luotua useita vaarallisia paikkoja Dynamon maalille, mm. tolppalaukauksen melko avoimesta paikasta, mutta kapteeni Tammisen loisto-otteet takasivat nollan taululle puoliajan koittaessa.

Toisella puoliajalla KaDy heräsi taas pelaamaan ja etenkin vasemmalla laidalla Miikka Singon jatkuvat vahvat nousut olivat myrkkyä vastustajille. Sitten 57:nellä minuutilla laskettiin vaihdosta irti painavalaukauksinen voimahyökkääjä Marko Metso, joka toisella kosketuksellaan palloon ampui upean pommin maalivahdin ulottumattomiin: 0-2. Tämän jälkeen seurasi Dynamon ilotulitusta, jossa viimeistely oli huikeaa tasoa. Ensin Janne Rossi iski jalkapallon oppikirjamaisen puskun kulmasta: 0-3. Tästä muutama minuutti eteenpäin Juha Ahola-Olli karkasi oikealta laidalta läpi ja esitti kauden näyttävimmän huijauksen maalivahdille, joka näytti eväät hukanneelta alakoululaiselta: 0-4. Tämän jälkeen Miikka Singon uurastus sai kruununsa, kun hän sijoitti vasemmalta laidalta alakulmaan tarkan laukauksen: 0-5. Tämän jälkeen supervaihtomies Metso kaunisteli tehosarakettaan vielä yhdellä osumalla: 0-6. Valitettavasti lopussa juniori-ikäinen HuKin oma supervaihtomies Jari Nyman pääsi pilaamaan Tammisen nollan puolustuksen kommunikaatiokömmähdyksen seurauksena: 1-6.

Pelillisesti ottelu oli melko tasainen 0-2:een asti, mutta Dynamon viimeistely oli tällä kertaa aivan omaa luokkaansa, sillä ensimmäisen jakson jälkeen ottelu olisi hyvin voinut olla tasan. Mutta jalkapallo on tulosurheilua!!

Keski-Suomen Nelonen
pe 21.5.2010
Vehkalampi 1, tekonurmi
HuKi – KaDy 1-6 (0-1)

7. Mickaël Fandi 0-1
59. Marko Metso 0-2
63. Janne Rossi 0-3
67. Juha Ahola-Olli 0-4
70. Miikka Sinko 0-5
73. Marko Metso 0-6
90. Jari Nyman 1-6

KaDy

Petri Tamminen (mv) (C)
Antti Juurakko (21. Samu Kytölä)
Ville Ruuska
Riku Villikka
Jouni Heiskanen
Miikka Sinko
Janne Rossi (73. Sami Erola)
Mikko Pitkänen
Juha Ahola-Olli (69. Eero Tamminen)
Mickael Fandi (57. Marko Metso)
Hannu Niskanen

varoitukset

58. Ahola-Olli
66. Pitkänen

HuKi

Hannes Vertamo (mv)
Sami Kumpu (C)
Timo Manninen
Timo Masalin
Jarkko Haapanen
Petri Laahanen (61. Saku Leppänen)
Jouni Tilli (46. Tero Ahola)
Mikko Kallioinen (78. Jari Nyman)
Ari Kauppinen
Ville Kaski
Marko Leppänen

varoitukset

75. Ville Kaski
90. Jari Nyman

YLÖS

Kommentoi