Keski-Suomen piirin järjestämä futsalin III-divari pyörähti käyntiin Joutsan uudehkon karheassa urheilutalossa. KaDyn osalta kolme ottelua ja kolme tehtyä maalia kertovat karua kieltään siitä, ettei maalipuiden väliin saatu palloa riittävän tehokkaasti toimitettua. Ensimmäisessä ottelussa Huki oli parempi lukemin 4-2 eikä siihen jäänyt muuta jossittelun varaa kuin pari pientä puolustuspään virhettä. KaDyn tämän kauden ensimmäisen III-divarimaalin sai aikaiseksi Mikaël Fandi riistettyään pallon Huki-puolustukselta ja tuikattuaan pelivälineen napakasti yläpömpeliin. Toisen maalin ohjasi Markku Surakka maaliin Jani Hyvösen tanakasta pommista.

Äänekosken Huiman nuorisovetoinen porukka kaatui nihkeästi 1-0 vaikka useampaankin maaliin tarjottiin tilaisuuksia. Koko ottelun ainokaisen viimesteli Hannu Pernu lähietäisyydeltä. Lupauksia paremmasta kumminkin oli atmosfäärin yläkerroksissa havaittavissa.

Mutta.. Viimeisessä ottelussa maalinteko oli varsinkin ottelun lopussa yhdellä vaihtomiehellä pelannutta Skädäm-Akatemiaa vastaan täysin takalukossa eikä kunnon paikkoja päästy luomaan vaan vastustaja pääsi pyörittämään pitkillä palloilla vastaiskupeliään johon lukkoon KaDy ei löytänyt avaimia. Kenties mahdollinen osasyy voidaan vierittää harjoitusolosuhteisiin sillä III-joukkue joutuu treenaamaan postimerkin kokoisessa Viitaniemen koulun salissa jossa maalitilanteet seuraavat helposti toisiaan. Isommassa salissa välimatkat ovat pidempiä ja hyökkäyspelin rakentelu onkin kertaluokkaa vaikeampaa.

Seurajohto tähyääkin jo binokulaarit huurussa seuraavaan turnauspäivään ja toivoo etenkin kolmosdivarissa debytoivan Niskanen-Tamminen Hunior -koalition tuovan uutta verta hyökkäyspään pelaamiseen.

Statsit otteluista KaDy III -joukkueen sivulla.

YLÖS

Kommentoi