Joulun vieton pariin laskeutuva KaDy kolmosen futsal-people kaarsi lullansa Kuokkalan Graniitin pihaan ja sukelsi kiven sisään ottamaan mittaa paikallisvastustaja Vellamosta ”perinteisessä” jouluottelussa lauantaina 18.12.2010. Kinkkuostoksilta tavoitettu joukkueen anonyymi yhteyshenkilö kertoi alustunnelmista:

”Selkeästi lähdetään pitämään hauskaa kentällä ja toivottavasti päästään harjoittelemaan hieman yskähdellyttä maalintekoa”. Vellamon puolelle saapui ilahduttavasti myös kyseisen joukkueen alkuperäiset perustajajäsenet Smaug Kytölä sekä Erzi Erola tuomaan lisäbotnea joukkueelle.

KaDy III ja Vellamo hieroivat suhteellisen tasaväkisen ensimmäisen jakson joka päättyi niukasti 6-3 lukemiin KaDylle. KaDy kiristi ruuvia hieman toisen erän alun jälkeen ja pääsi paukuttamaan muutaman maalin suhteellisen nopeassa tahdissa vastustajan puolustuksen hieman uinuessa. Myös Vellamo rakenteli muutaman näyttävän kuvion ottelun loppuhetkillä. KaDy vei kinkkuottelun lopulta lukemin 15-5 (odottaa piirin varmistusta). Varsinkin KaDyn puolustuksen lukko Vaari Ruuska näytti tykkinsä tehoja ja taisi paukuttaa peräti viisi maalia.

Rosteri ottelussa
Graniitti 18.12.2010 klo 16:00
Ville Ruuska
Pete Tamminen
Jukka Aumanen
Fabian Kananen
Leevi Kotamäki
Jani Hyvönen
Bubi Tuomala
Mikaël Fandi

YLÖS

Kommentoi