KaDyn kolmosjoukkue kärsi kirvelevän tappion JoSePalle III-divarin toisena turnauspäivänä. KaDy hallitsi selkeästi peliä ja varsinkin Tamminen Huniorin edesottamukset lämmittivät Lehtisaaren Kuntotalon lehtereillä vellonutta yleisömassaa 27. päivä marraskuuta.

Ottelussa Hannu Niskanen ja Tamminen kilauttelivat säännöllisin väliajoin tolppia ja muillakin oli paikkansa mutta KaDy sai aikaiseksi jälleen vain kaksi maalia. Ensimmäisen viimeisteli Hannu Niskanen kaukovedollaan ja toisen laidasta läpi rynnistänyt Jani Hyvönen sijoitti pallon etukulmasta sisään. Hyvönen ennätti jo kentälle mennessään tokaista ”pitää käydä nyt yksi byyri rykäisemässä” ja seurajohto pystyi iloisena toteamaan miehen olleen sanojensa mittainen. Joutsalaiset saivat muutaman paikan levittämällä hyökkäyskalustoaan KaDyn pään kulmiin ja pystyi luomaan parit vaarilliset tilanteet joista saivat aikaiseksi  parit byyrit. Kolmas tuli KaDyn merkkausvirheestä ja neljäs taisi pomppia jonkin hässäkän kautta maalivahdin alta maaliin ottelun loppuhetkillä. Tappio 4-2.

LPK II-joukkuetta vastaan pelattu ottelu oli lähinnä farssi. Lohikoski sai paikalle vain kolme pelikuntoista kaveria. Kun ottelu oli 11-1 KaDylle noin 17 minuutin pelin jälkeen reikäpaidassa pelannut pelaaja LPK:n päässä otti lukua jalan krampattua ja ottelu jouduttiin keskeyttämään pelaajien liian vähäisen määrän takia. Tuomarin mielestä ottelu saatetaan piirin päätöksellä vielä mitätöidä jolloin uusintaottelu olisi tiedossa.

YLÖS

Kommentoi