WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '147' LIMIT 1

KaDyn kolmosjoukkue lähti Futsalin III-divarin kolmanteen ottelupäivään vain kolmella vaihtomiehellä ja se näkyi varsinkin viimeisessä ottelussa. Liekö sellaisessa sarjajärjestelmässä tolkkua jossa pelataan yhden päivän aikana kolme täysimittaista ottelua? Varsinkin kun joukkueen kokeneista ja tehoista vastanneista runkopelaajista olivat poissa Fandi, Niskanen, Pernu ja Tamminen Hunior ei ottelupäivään lähtö näyttänyt kovin aurinkoiselta.

Ensimmäisessä ottelussa joukkue oli pahasti ummetuksen kourissa ja täysin jäässä koko ensimmäisen erän. Skädäm-Akatemia menikin helpohkosti 3-0 johtoon. Toisella puoliajalla KaDyn ilme alkoi pikkuhiljaa piristymään ja viimeiset 10 minuuttia oli sellaista peliä kuin olisi pitänyt olla alusta asti. Loppukiri jäi liian myöhäiseen ja skädämistit veivät ottelun nimiinsä lukemin 4-3.

Toisessa ottelussa tuli vastaan Äänekosken Huiman juniori-pitoinen joukkue jolla ei vielä futsal-pelaaminen ollut ihan hanskassa. KaDy vei ottelun hieman leikitellen lukemin 7-1.

Toisen ottelun jälkeen Aumis joutui jättämään Joutsan joten HuKia vastaan lähdettiin kahdella vaihtomiehellä. Ensimmäisessä erässä joukkue kamppaili 1-1 lukemissa tasavahvasti noin 15 minuuttia. Tämän jälkeen Fabiankin joutui siirtymään sivuun selkävamman vuoksi ja yksi vaihtomies oli aivan liian vähän kovakuntoista Huhtasuota vastaan. Kun jalka ei enää noussut niin pääkään ei enää toiminut ja massiivisten virheiden ansiosta HuKi leikki KaDylla kuin kissa lankakerällä ja otti helpon 9-3 voiton.

YLÖS

Kommentoi