WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '155' LIMIT 1

KaDy III lopetti kautensa voittoon ja yhteen kirvelevään tappioon Lehtisaaren Kuntotalon parketilla. Lohikosken Pallokerhon kakkosporukka oli saanut vahvistuksia sitten viime näkemän mutta KaDy pystyi dominoimaan ja pyörittämään silti peliä. Jani Hyvönen pääsi aloittamaan maalinteon ja pyssytti varman byyrin tykillään. Eero Tamminen väläytteli osaamistaan seuraavaksi ja nuorisoketju Sadeg Akhawan-Eero Tamminen vastasi myös KaDyn kolmannesta maalista. Voitto ei silti dominoinnista huolimatta tullut kovin helpolla sillä maalipaikkoja oli pienessä salissa vaikea luoda.

JoSePasta yritettiin hakea revanssi mutta takkiin tuli kirvelevästi. KaDy sai onnekkaan maalin alussa ja Vaari Ruuska pääsi tälläämään lukemat jo kahteen nollaan. KaDy hallitsi peliä suhteellisen suvereenisti pitämällä palloa mutta takoi jatkuvasti päätään JoSePan neliö-puolustuksen muuriin. Muutamalla harppuunahyökkäyksellä ja KaDyn muutamasta puolustuspään virheestä JoSePa teki enemmän maaleja ja oli ottelussa näin ollen voittaja.

YLÖS

Kommentoi