WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '229' LIMIT 1

Kampuksen Dynamo otteli pilvisenä kevättalven päivänä V-divarissa pelaavaa Blue Eyes Teamin kakkosjoukkuetta Harjun Potkua vastaan ykkösjoukkuepainotteisella kokoonpanolla. KaDylla ei ollut ottelupäivänä maalivahtia mutta maalikehikon alle saatiin kumminkin neuvoteltua Potkun varavahti. Lukemiksi taputeltiin jo ensimmäisellä jaksolla 0-4 lukemat KaDyn hyväksi kun toisella jaksolla ei lisämaaleja nähty vaan pienen tuulenvireen tuivertamassa +4 -asteen lukemissa peli jo hieman kangistui loppua kohden kummaltakin joukkueelta. KaDy kuitenkin hallitsi hienokseltaan kenttätapahtumia vaikka Potkullakin oli muutaman kerran paikka pistää pelivälinettä verkkoon. Potkun lainavahti myös ennätti monesti katkomaan seuratovereidensa keskitykset boksin sisälle.

Maalinteon aloitti Jani ”Muulinpotku” Hyvönen joka täräytti kaaren ulkopuolelta annetusta vapaapotkusta ylähirren kautta pallon Potkun pömpeliin. Hevostoimiston tietojen mukaan kentänhoitaja oli vielä iltasella ihmetellyt maalikehikon värisevää poikkipuuta.

Hyökkääjä Marko Metsoa rikottiin hieman myöhemmin rangaistusalueella mutta pilli ei soinut. Hieman myöhemmin Potkun puolustaja kapusi B. Tuomalan selkään boksin sisällä pallontavoittelutilanteessa ja tuomari vihelsi tästä ehkä hieman helpohkostikin rankkarin. Kakkosjoukkueen emeritus ja puolustuksen itseoikeutettu hallitsija Jari Laine kävi toimittamassa pallon naatiskellen pisteeltä puiden väliin Potkun vahdin aavistaessa väärään suuntaan.

Kolmannen maalin taituroi KaDyn uusi tulokas Pasi Reini rynniessään vahvasti boksin sisään ja sijoittaessaan pallon vasempaan yläkulmaan. Neljännen pääsi vielä viimeistelemään Tuomas Kukko lähietäisyydeltä takatolpan tuntumasta hallitun pallon kuoletuksen jälkeen. Maalien syntykronologia in no particular order due to the allekirjoittaneen lähimuisti-problems.

Kadyn ykkösjoukkueen osalta miehistölliset pullat lienevät jo suhteellisen ok ja hyvin aseteltu uuninpellille. Kakkosjoukkueen osalta taikinaa vielä vatkataan ja rinki näyttää edelleen suhteellisen pieneltä ainakin treeneissä käyntien ja harjoitusottelun valossa. Toivotaan, että keväinen jalkapallohiiva (onpas monimerkityksellistä) pajauttaa bullataikinan nousuun kun nurmikot alkavat vihertää ja vanhat konkaritkin ryhtyvät kaivamaan nappiksia naftaliinista.

Vastaus kohteessa KaDy harjoitteli Harjun Potkua vastaan

  1. Banze kommentoi 6.4.2011 :

    Juu, todellakin uusia pelaajia tarvittaisiin rinkiin useita, muuten tulee aika karu kausi KaDy II:n osalta.

    Laitetaan tähän vielä HaPot-fanin kuvaamaa videomateriaalia lauantaisesta koitoksesta. Hienoja maaleja.

YLÖS

Kommentoi