23.5.2011 - KaDy:
“Raportti HPP – KaDy”  - Topo

WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '242' LIMIT 1

Seuraavassa Markus Lajusen sensuroimaton näkemys Haapamäen tapahtumista.

Kentän vaihtumisesta tuli tieto vasta tunti ennen kirjastolta lähtöä, sillä kentällä oli Petäjäveden naisvoimistelijoiden myyjäiset.. tekonurmikenttä oli vaihdettu paikallisen luomuviljelijän juuri kyntämään perunapeltoon!

Ottelu alkoi tasaisesti(tilanteesta 0-0,L0l). HPP loi muutamia paikkoja ja jossain 1. puoliajan puolessa välissä he saivatkin läpi ajon, Kadyn maalivahti kahville ja matkaa maaliin 15 metriä. Jostain kummallisesta syystä HPP hyökkääjä onnistui potkaisemaan itseään pohkeeseen ja sössimään ”suht hyvän maalipaikan”..

Kadykin loi muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta kun ei niin ei. Viimeisellä hyökkäys kolmanneksella saadut sivurajaheitot osoittautuvat hyviksi tilanteiksi, kun Riku B jatkoi kuuentoistarajalta hattutelineellään poksiin, mutta jatkajaa ei löynynyt.. tosin näitä tilanteita tuli vain noin 8;D

Toinenkin puoliaika alkoi tasaisesti sillä tilanne oli edelleen koripallolukemin pelin alkuvaiheessa 0-0. 60 minuuttia kellossa ja HPP siirtyi 1-0 johtoon, tämä riitti Kady valmennusjohdolle allekirjoittanut vaihdettiinkin pian S.Erolaan:) Pelitilanne jatkui tasaisena(kai sillä olin munien pesulla pukuhuoneessa tai siis suihkussa).

81. minuutilla HPP siirtyi 2-0 johtoon ja Kadyn selkäranka oli katkaistu. 86. minuutilla jäälle tulivat vielä A.Juurakko ja T-E.Tuomala.

Kady piti palloa 58 prosenttisesti ja syöttöjä omille tuli 189, kulmia 6, paitsioita 4 ja vetoja kohti vastustajan maalia 7.

-Markus

Vastaus kohteessa Raportti HPP – KaDy

  1. pitaa tarkistaa:)

YLÖS

Kommentoi