WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '416' LIMIT 1

Kuten niin monta kertaa tällä kaudella niin nytkin Kampuksen Dynamon kakkosjoukkue osoitti herrasmiespelaajien elkeitä päästämällä sovinnolla ottelun alussa vastustajan jälleen kerran parin maalin karkumatkalle. Ennen kuin ryhdyttiin pelaamaan.

Noh, rastaat kylläkin kaiken totuuden nimissä veivät peliä ensimmäisellä puoliajalla ja pitivät palloa ja KaDyn urhoille ei jäänyt oikein muuta tehtävää kuin juoksennella pallon perässä. Muutaman kerran peliäkin tosin pystyttiin rakentelemaan ja palloa saatiin pelattua rohkaisevasti ylöspäin muun muassa hyviä nousuja vasemman laidan tontilta tehneen Lauri Sallisen ansiosta mutta tilanteet hieman kuivuivat kokoon. Paidat tosin eivät, sillä Korpilahden hornankattilassa taisi kosteusprosentti olla jotain gaziljoonan luokkaa eikä pelitempo ollutkaan kummoinen.

Toisen puoliajan alussa KaDy jatkoi edelleen herrasmiesmäisiä elkeitään ja antoi jälleen parit byyrit suosiolla vastustajalle. Vaikka totuuden nimissä on sanottava, että rastaiden kolmas maali (veto 25 metristä) oli suht komea. Mustarastas pyöritti mallikkaasti peliä muun muassa Paul Taylorin kautta ja syöttökuviot olivat perin juurin jännittävää katseltavaa.

Dynamon Tuomas Lampisella oli oivallinen vetopaikka kaarelta ja vain byyrärin sormenpäät pelastivat pallon kulmaksi.

Loppua kohden myös dynamolainen punakone hieman yskäisi ja heräsi peliin mukaan ja aivan loppuminuuteilla peliä nostettiinkin agressiivisesti joka tuotti toivotun tuloksen. Bubi Tuomala syötti pallon keskialueelta oikean puolustajan laitatontilta oivallisen juoksun ylös tehneelle Jukka Aumaselle joka täräytti grogilasin korkuisen keskityksen kuudentoista viivalta takatolpalle jossa Sami Erola luuti pallon sisään. Ei niin rumat lukemat kuin viime vuonna ja omaakin peliä pystyttiin harvakseltaan pelaamaan.

Vastaus kohteessa Rastaat pyörittivät peliä kosteassa illassa

YLÖS

Kommentoi