Toistakymmentä vuotta itsenäisesti toiminut puistofutisorganisaatio Vellamo liitettiin lokakuussa Kampuksen Dynamon osaseksi. Fuusion päämääränä oli saada tuore KaDy/Vellamo ja KaDy III raapimaan toistensa selkiä aina kun tilaisuus tulee: kolmosen pelurit saavat enemmän peliaikaa Vellamon harrastesarjapeleissä ja Vellamo — ja tarvittaessa myös KaDy III — saa kaksoisedustajilla monipuolisuutta rinkiinsä.

Futsalin harrastesarjan ensimmäisessä turnauksessa Jämsänkosken Mäntykalliolla 6.11. tavoitteet tuntuivat toteutuvan. KaDyn Bubi Tuomala ja Leevi Kotamäki paikkasivat ansiokkaasti sairastuneita ja kiireisiä harrastelijoita.

Pari vuotta harrastesarjaa pelannut Vellamo antoi uudelle tulokkaalle Äänekosken Huimalle hämmentävän oppitunnin: peliä hallinnut Vellamo voitti ennätyksellisillä lukemilla, 2-10.

Toisessa pelissä KaDy/Vellamo ei päässyt yhtä helpolla. Pallollinen peli sujui, mutta vastustajan pätevä maalivahti ja maakuntalegenda Sükrü Uzuner hoitivat voiton Ottomansille. Uzuner teki kuusi maalia ja syötti yhden. KaDy/Vellamon terävä hyökkäyspeli tuotti kaksi maalia.

Jos Huima sai aamupäivällä opetuksen, iltapäivällä oli Vellamon vuoro. Palokan Riento oli oikein hyvä, Vellamo oikein huono ja sen päälle lopen uupunut. PaRi on aikaisempinakin vuosina voittanut selvin numeroin, mutta 13-2 on jo liioittelua.

KaDy/Vellamon pelaajista esille nousivat erityisesti maalinteossa kunnostautunut Chomi Hengkhunthot sekä maalivahti Miikka Pyykkönen.

 

1. turnaukseen osallistuneet (maalit muistinvaraisesti)

  • Chomi Hengkhunthot (6)
  • Bubi Tuomala (2)
  • Jani Pietikäinen (1)
  • Lauri Aarniemi (1)
  • Leevi Kotamäki (1)
  • Miikka Pyykkönen (mv)
  • Panu Väänänen
  • Teemu Peltonen (3)
YLÖS

Kommentoi