WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '659' LIMIT 1

Kampuksen Dynamon kolmosjoukkue kohtasi lauantaina 24.11. Palokan koulukeskuksen Yves Kleinin sinisellä alustalla miesten futsalin kakkosdivarin ottelussa varkautelaisen Hukka-Pallon. Peli alkoi tasaisesti ja jatkui sellaisena loppuun saakka, joskin sisältäen suuria tunteita, verta lattialla sekä dramaattisia käänteitä viimeisen viiden minuutin aikana. Tulostaulu aaltoili puolelta toiselle asettuen lopulta numeroihin 4-4, joilla kolmen tolpan KaDy nappasi kauden avauspisteen. Voittokin oli lähellä, kuin myös kirvelevä tappio.

KaDy luovutti pelin hallinnan heti alusta vierailijoille ja asettui puolustusasemiin kyttäämään vastaiskuja. Hukka-Pallo tyytyi verkkaiseen pallon siirtelyyn, eikä tilaa auennut liiemmin KaDylaisten kontrauksille. Ensimmäinen puoliaika mentiin tämän käsikirjoituksen mukaisesti ilman suurempia hienouksia, kunnes vastustajan targetmies Tommi Lankinen lirutti johtomaalin ajassa 12.73 jokseenkin halvanoloisesti maalivahti Ville Raution pitkää avausta seuranneella onnekkaalla kantapäätuikkauksella. Sisuuntunut KaDy tasoitti pelin viisi minuuttia myöhemmin oppikirjamaisella maalilla, jossa Sami Erola pisti pallon tyhjiin Ville Toivasen loistavasta poikittaissyötöstä.

Toista puoliaikaa jatkettiin tasatuloksesta 1-1. Tilanne kääntyi kuitenkin pian Hukka-Pallon eduksi, kun vastustajan Rautio-Lankinen -akseli toimi jälleen tuhoisin seurauksin. KaDy keräsi happea reilut kahdeksan minuuttia ja pisti pelin tasoihin Ville Toivasen toimesta. Syötön maaliin antoi jälleen kerran suurella sydämellä pelannut kapteeni Pasi Reini. Ajassa 36.33 Hukka-Pallon ”nimimies” Dimitri Klimov siirsi vierailijat uudelleen johtoon, johon KaDy vastasi parin minuutin päästä. Tällä kertaa KaDyn maalin viimeisteli Pasi Reini Sami Erolan syötöstä. Maalin synty ja tyyli jäivät allekirjoittaneelta huomaamatta tämän teipatessa kylmäpussia revähtäneeseen reiteensä, mutta tuuletuksista ja tunteenpurkauksista päätellen maali oli komea tai ainakin se tuli hekumallisen herkulliseen paikkaan, kun peliaikaa oli jäljellä enää puolitoista minuuttia. Eikä tässä vielä kaikki; noin kaksikymmentä sekuntia edellisestä pallo oli jälleen Hukka-Pallon verkossa ja hölmistyneet vastustajat katselemassa maalintekijä Ville Santalan villiä, tuuletukseksikin tituleerattavaa seinäkiipeilyä. Syötön ”Kenraali Sandelssonin” maaliin tarjoili KaDyn omana Messinä tunnettu Miika Tiihonen. Kolmeen pisteeseen tarranneiden KaDylaisten euforia haihtui yhtä nopeasti kuin se oli saavutettukin, kun Hukka-Pallon tehopelaaja Dimitri Klimov tykitti pelin tasoihin rankkarista. Lisää sydämentykytyksiä oli luvassa virhetilinsä täyttäneen KaDyn rikkoessa vielä uudelleen pelin viimeisillä sekunneilla. Tällä kertaa perusvarmasti pelannut Petri Tamminen veti pidemmän korren torjuen Klimovin kudin ja pelastaen KaDylle sen kauden ensimmäisen pisteen.

Piste se on yksikin, ja apinan selästään pudottanut, nälkäinen KaDy lähtee haalimaan niitä lisää jo huomenna sunnuntaina sen kohdatessa LPK:n samaisella Palokan areenalla.

Roger and out, Huli

YLÖS

Kommentoi