WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '676' LIMIT 1

Dynamolla ei ollut kuin voitettavaa Keski-Suomen piirinmestaruuskamppailussa, vastakkain kun olivat saman seuran joukkueet. Kaikuuko täällä? 🙂 No, mutta asiaan.

Kolmen Tolpan KaDy sai siis kunnian isännöidä kauden 2012-2013 piirin futsalin mestaruusottelua Palokan koululla keskiviikkoisen autereisena iltana. Ottelun sapluuna oli suhteellisen selvä jo ennen kentälle tepastelemista; Liiga-KaDy yrittää kairata Kolmen Tolpan maalin suulle parkkeeratun bussin kylkeen reikää josta ujuttaa pelivälinettä Henri ”Enriqo” Hytösen vartioimalle maalille. (Tällä kertaa maalivahti Marko ”Marko” Metso puolestaan pelasi kenttäpelaajana).

Ottelu alkoi kumminkin perin epäonnekkaasti kotijoukkueelle kun jo ensimmäisen minuutin kohdalla poikittaissyötöksi maalin eteen tarkoitettu pallo ponnahti omasta pelaajasta maaliin. Kolme Tolppaa ei ollut tästä kumminkaan moksistaan. Jo ennen ottelua joukkueen peräsimestä kiinni pitävä Ville ”Vaari” Ruuska oli paaluttanut tekemisen mielekkyyttä ja periksiantamatonta asennetta otteluun vaikka taululla olisi lukemina mitä tahansa.

Ajassa 3:22 Antti ”Huli” Vallius antoi rajapotkun pienellä siirrolla Bubi Tuomalalle joka ryykäisi puolittain epäonnistuneen vedon kohti liigajoukkueen veräjän suulla luutinutta Aake Partiota. Pallo luiskahti hieman onnekkaasti sisään maalipelaajan ns. ”porttikongista” ja 1-1 -lukemissa sujuteltiinkin pitkän aikaa.

Kolme Tolppaa sai kavennuksesta lisää intoa purjeisiinsa ja omaa maalia vartioitiin entistä suuremmalla sydämellä liigalaisten vyöryttäessä järjestelmällisiä hyökkäyksiään maalia kohti. Vankkumaton salmiakki pysyi silti eheänä kiitos maalipelaaja Hytösen auttavan karjunnan sekä Vaari Ruuskan jatkuvien syötönkatkojen ansiosta.

Ajassa 13:58 Kolme Tolppaa siirtyi kulmapotkun jälkimainingeista 2-1 johtoon kun Jani ”Jantero” Hytönen antoi maukkaasti lapikasta pallolle ja maalin suulla kärppänä pelivälineen liikkeitä ennakoinut Ville ”Toivis” Toivanen luuti pallon varmasti sisään. Pahaksi onneksi liigajoukkueen Mikko Takala pääsi tasoittamaan erätaukotilanteeksi 2-2 vain parikymmentä sekuntia ennen summerin soimista.

Toisessa erässä liigajoukkue iski luonnollisesti enemmän pökköä pesään ja muun muassa maajoukkuemiehet Mikko Kytölä ja Jukka Kytölä kävivät heittämässä teräviä vaihtoja kokeillen muutamaakin hyökkäysvariaatiota joista diskreettiyssyistä ei enempää tässä. Edustusjoukkueen rutinoidut hyökkäykset tuottivat lopulta tulosta ja Jussi Kaihlajärvi pääsi rokottamaan rutiinisuorituksella ajassa 22:15. Arash Muridiyazd puolestaan laittoi pallon sisään lievähkön onnekkaasti kun vajaa 28 minuuttia oli pelattu.

2-4 -tilanteessa Kolme Tolppaa jatkoi kuitenkin sitkeää puolustamistaan ja saikin muutaman nasevan hyökkäyksen aikaan ja varsinkin nuorella ja lupaavalla Olli Koittolalla oli parikin saumaa pistää läpiajosta palloa pömpeliin mutta maalipelaaja Partio vei pidemmän korren tällä kertaa. Myös pari vaparikuviota sai Kolme Tolppaa toteutettua mutta pallo ei löytänyt tietään vastustajan verkon perukoille.

Enempää maaleja ei nähty Palokan muovisella alustalla ja edustusjoukkue sai kunnian nostaa piirin mestaruuden merkiksi pokaalin ilmaan. KaDynastiaa!

Yleisömäärä: 20

YLÖS

Kommentoi