WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '685' LIMIT 1

Kampuksen Dynamolla oli selvä tavoite kevätkauden viimeisestä ottelusta Korpilahden Marttia vastaan. Voittoa lähdettiin hakemaan, jotta kesätauko sujuisi leppoisasti voittoputken huumassa. Heti pelin alussa Dynamo kuitenkin huomasi, että Martilla oli myös samat aikeet ja voitosta käytäisiin kova kamppailu.

Pelin alku oli melko tasaista vääntöä eikä kumpikaan joukkue päässyt kunnon maalipaikoille. Martti tukki keskustan hyvin, mikä tuotti ongelmia KaDyn pelinrakentelulle. Etenkin Savon pieni vikkelä mies Henri Jäntti otettiin aina usealla miehellä kiinni, eikä Jäntti päässyt pyörittämään peliä tuttuun tapaan.

Kellossa 39 min ja KaDyn puolustuksessa hapuillaan haltuunoton kanssa, Martin hyökkääjä kiittää tilanteesta ja karkaa läpiajoon. KaDy-puolustaja yrittää vielä paikata virhettä, mutta seurauksena pilkku ja pallo Martin maalivahdin toimesta pilkulta maaliin. Martin toinen maali syntyy 70 min kohdalla epäsuorasta vaparista, jota KaDy-leirin mielestä edeltää selvä rike Dynamo-maalivahtia Hannu Vartiaista kohtaan.

KaDy ei päässyt pelin alun muutamien paikkojen jälkeen kunnolla peliin mukaan ja maalipaikat jäivät vähäisiksi. Ne muutamat maalipaikat Martin veskari hoitaa vielä vuorenvarmasti. Lopussa KaDyn pelissä alkaa jo näkyä turhautumisen merkkejä kun kavennusta ei synny. Dynamo joutuukin lähtemään Korpilahdelta tappio niskassaan kesätauon viettoon. Viimeisimpien huhujen mukaan KaDy treenailee kesätauosta huolimatta ja KaDyn valmentajavelholla Hulilla on tarkoituksena virittää Dynamon soturit vahvaan syysvireeseen.

YLÖS

Kommentoi