WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '695' LIMIT 1

Pahasti rampa Dynamon koneisto kävi syyskierroksen ensimmäisessä ottelussaan isännöimään sarjajohtajaa Harjun Potkua perjantaisena iltana Säynätsalossa 27 asteen helteessä kun metsässä ei liikahtanut lehtikään. Vain kahdella vaihtomiehellä liikenteessä ollut isäntä laittoi taktiikaksi keskikentän puolustusmuurin viidellä pelaajalla ja luotti vastaiskuihin. Semminkin, että noin kahdeksan avauksen jamppaa puuttui rosterista loukkaantumisten ja lomareissujen vuoksi. Ja potkulaisisilla oli lähes lappu täynnä.

Homma vain kävi suhteellisen tukalaksi punamustille kun jo toisella minuutilla vierasjoukkueen T. Rastas pääsi isäntien pienen merkkausvirheen ansiosta etenemään boksin nurkalle josta potkulainen nosti pallon suht näyttävästi takakulmaan.

Sitten sujuteltiinkin taistelupallo-osastolla pitkälti loppumatsi jossa ei hienouksia nähty.  Vaikka pari ylimääräistä juomataukoa pidettiinkin tempo pääsi toisella puoliajalla laskemaan jo ajoittain kävelyksi kuumassa kelissä.

Potkulaisten ulinan volyymistä päätellen ottelusta oli vähintään palkintona puolivälieräpaikka Mestareiden liigassa mutta punamusta suu jauhoi toki myös takaisinkin päin.

Rapiat 73 minuuttia oli pelattu ja punamustalle pelaajalle sattui kömmähdys omassa päässä kun potkulainen oli hölköttelemässä takaisin Dynamon maalilta. Syöttö auringon häikäisemänä vastustajalle joka pääsi latomaan loppulukemiksi 0-2.

Ensi viikolla kahden ottelun tappioputkessa marinoitu ja sisuuntunut Dynamo saa muutaman avainpelaajansa jälleen kokoonpanoon ja reissusta Petäjävedelle odotetaan tuimaa…

 

YLÖS

Kommentoi