WordPressin tietokantavirhe: [Unknown column 'status' in 'field list']
SELECT `final` AS final_round, `group`, `home_team`, `away_team`, DATE_FORMAT(`date`, '%Y-%m-%d %H:%i') AS date, DATE_FORMAT(`date`, '%e') AS day, DATE_FORMAT(`date`, '%c') AS month, DATE_FORMAT(`date`, '%Y') AS year, DATE_FORMAT(`date`, '%H') AS `hour`, DATE_FORMAT(`date`, '%i') AS `minutes`, `match_day`, `location`, `status`, `league_id`, `home_points`, `away_points`, `winner_id`, `loser_id`, `stat_id`, `post_id`, `season`, `id`, `custom` FROM wp_leaguemanager_matches WHERE `id` = '744' LIMIT 1

Edes parin päivän sulattelun jälkeen lukemat eivät ole muuttuneet kauniimmiksi. Peli lähti hyvin käyntiin ja ensimmäiset puoli tuntia vedettiin jopa kotijoukkue Dynamon komennossa. Viimeistelystä kuitenkin puuttui tarvittava terävyys ja vedot suuntautuivat sivuverkkoon tai maalivahdin syliin.

Ja kuten kuten vanha viidakon sananlasku tietää kertoa: ”Jos et itse tee, kaveri tekee.” KaDyn harhasyötöistä ja huonostiluetuista pomppupalloista vastustajan saamat maalipaikat osoittautuivat kohtalokkaiksi, sillä ensimmäisen puoliajan loppupuoliskon pari peräkkäistä maalia lamaannuttivat vartiksi koko joukkueen.

Vastustajan keskikentän pelinrakentelua ei saatu kiinni ja MuurY heitti surutta jatkuvasti palloa Dynamon korkealla pelanneen linjan taa. Maalissa pelanneen Olli Suomalaisen 16-metrin alueen ulkopuolelle asti ulottuneet vastaantulot katkaisivat kymmenkunta yritystä, mutta näiden lisäksi vastustaja sai toisen mokoman puolittaisia tai puhtaita läpiajoja. Ja jalkapallossahan läpiajo on lähtökohtaisesti ihan hyvä maalipaikka.

KaDyn lohtumaalin puski Riku ”Bukat” Bucht.

Lääke pelien lopputuloksen parantamiseen on olemassa. Nyt vain aktiivista reenaamista kaikki, jotka eivät pelanneet täydellistä ottelua, eli koskee jokaista heti yllekirjoittaneesta lähtien! Elokuu on tärkeä kuukausi, joka viikko on peli ja sarjapaikka on täysin omissa käsissä. Vamos!

YLÖS

Kommentoi