11.5.2015 Huki – KaDy 1-1 (0-0)

Maanantain kauniissa illassa oli tarkoitus löydä Hukille luu kurkkuun. Ei lyöty. Otteluun lähdettiin samalla peruuttelutaktiikalla kuin ennenkin. Vastustajan puolustuslinjalle ei annettu painetta, vaan lähdettiin hakemaan keskikentän vahvaa prässäämistä ja pallonriistoja keskialueella. Keskikentällä riistettiinkin palloja ainakin kahdesti ja vastahyökkäykseen lähdettiin terävästi. Ensimmäinen ja joskus toinenkin syöttö saatiin omille ennen pallon menetystä. Hukin veräjänvartija olikin aikalailla työtön koko ensimmäisen puoliajan. Entäpä toisessa päädyssä..

Puolustuslinjan ja keskikentän väliin jäi koko kentän levyinen aukko, jossa Hukilaiset operoivat lähes poikkeuksetta yhden tai kahden miehen ylivoiman turvin. Maalissa ollutta Ileä Hukilaiset eivät kuitenkaan päässeet juurikaan kokeilemaan, sillä koko puolustuslinja hoiti työnsä moitteetta katkoen kaikki paitsi vastustajien jalat.

Toisella puoliajalla ei tapahtunut juurikaan muutosta ensimmäiseen nähden. Hukilaiset saivat jossain vaiheessa säälittävän kulmapotkun, jonka nikkasi sisään Hukilaisten paras pelaaja ja kaikkialla operoinut ”Inkkari”. Vartti tästä ja KaDy sai vihdoin muutamia syöttöjä omille. Pallo pysyi vastustajan kenttäpuolella pitkiäkin aikoja. Valmennusporras ehti juuri nielaista viimeiset kynnenpalaset kun Leppis sai hyvän syötön henkilöltä X (oli muuten hyvä syöttö) kuudentoista kulmalle. Pikku pläräys, oikea jalka vapaaksi ja sijoitus takakulmaan. Peli tasan 1-1. Tämän jälkeen Kady pääsi vielä muutaman kerran ylivoimahyökkäykseen, mutta ei niistä mitään saatu aikaan.

Viimeisillä minuuteilla Huki sai vielä mahdollisuuden ratkaista ottelun, mutta hyökkääjän laukaus viipyi hyvästä paikasta huolimatta koko ajan huonommaksi ja lopulta pallo oli KaDyn hallussa ennen laukausta.

Tulos oli pelitapahtumiin nähden oikeutettu. Täytyy kuitenkin sanoa, että joukkueiden ominaisuuksia vertailtaessa enemmänkin olisi ollut tarjolla. Huki oli parempi ainoastaan fyysisyydessä, jossa Kadylaisilla olisikin parantamisen varaa. Eli aggressiivisempaa prässiä ja kyljessä nyhjäämistä myös treeneihin niin ei peleissä pelota.

Ottelupöytäkirja ResultCodessa

YLÖS

Kommentoi