20.5.2015 KaDy – FC Saarijärvi 0-1 (0-1)

Keskiviikon aurinkoisessa kevät illassa kohtasivat kauden avausvoittoa hakevat KaDy ja täksi kaudeksi vitoseen noussut FC Saarijärvi. Taktiikka oli muokattu perinteiseen 4-4-2 systeemin ja uudet vahvistukset Joel Laurila ja Antti Lumme tekivät debyyttiinsä dynamolaisten riveissä.

Peli alkoi ehkä hienoisesti kotijoukkueen hallinnassa ja muutamia potentiaalisia tilanteita saatiin luotua vastustajan maalille. Maalinteon tuska näkyi kuitenkin kotijoukkueen pelaajien otteissa eikä palloa saatu maaliviivan yli hyvistä paikoista huolimatta. Vedot painuivat hieman ohi tai maalivahdin syliin. Pääsi vastustajan maalivahti yhden ”gamesaverinkin” esittämään venyttämällä vasempaan alakulmaan suuntautuneen vedon kulmapotkuksi. Mutta niin kuin usein käy jos et itse tee niin vastustaja tekee. Ottelun voittomaali nähtiin ajassa ”15 min tai 30 min”, kun Saarijärven taktiikkana olleet nopeat ja pitkät pallot kohti taitavaa kärkipelaajaa tuottivat tulosta. Aikansa pomputeltuaan ja parin perus vitosdivari filpperipompun jälkeen pallo kimpoili vartioimatta jääneelle hyökkääjä toverille joka toimitti pallon hallitusti verkkoon.

Pelin toinen puoliaika sujui myös melko tasaisissa merkeissä kotijoukkueen tuskaillessa maalinteon kanssa, tolppaa lähemmäksi ei tällä kertaa päästy, ja vieraiden turvautuessa ajoittain vaarallisiin vastahyökkäyksiin. Dynamo-puolustus viimeisenä lukkonaan maalivahti hoitivat kuitenkin tonttinsa tunnollisesti eikä enempää maaleja ottelussa nähty. Loppuvihellys ja kirvelevä tappio jalkapallolukemin 0-1.

Positiivisia asioita pelissä oli uusien kavereiden mukaan tulo ja se että välillä saatiin jopa kaksi perättäistä syöttöä omille ja päästiin hallitusti syvälle vastustajan hyökkäysalueelle. Seuraavaan peliin täytyy viimeisten syöttöjen ja viimeistelyn oltava laadukkaampia sekä kakkospalloista on tapeltava hampaat veressä. Turhan usein keskityttiin katsomaan vierestä mitä kaveri tekee kun itse olisi voinut taistella pallosta. Kirvelevästä tappiosta kaivetaan sopiva (sensuroitu) ja aggressio, jotta kauden avausvoitto saadaan seuraavassa pelissä raavittua.

-Jäntti-

Ottelupöytäkirja ResultCodessa

YLÖS

Kommentoi