3.6.2015 KaDy – FCV/Reds 1­-0 (1-0)

Tummassa keskiviikkoillan huumassa lähdettiin pelaamaan ennakkosuosikkia FCV/Redsiä vastaan Säynätsalon tekonurmelle. Otteluun lähdettiin puolustusvoittoisella 5­-3­-2 systeemillä. Pelin alussa toivottiin rakeita tai edes vesisadetta, ollaanhan pelattu parhaimmat pelit kunnon myräkässä. Vesisade tulikin aika pian pelin alettua.

Jokunen minuutti alkuvihellyksen jälkeen vierasjoukkue sai ensimmäisen maalintekopaikan. Vieraiden prässätessä meidän puolustusta, antoi pakki allekirjoittaneelle alaspäin syötön, josta pallo olisi pitänyt lähettää kuun kiertoradalle tai ainakin kentän toiselle puoliskolle. Purku jäi onnettomaksi kukkupalloksi, joka tippui suoraan Redsin pelaajalle, jolloin tuli itselleni kiire maalille takaisin. Redsin hyökkääjä antoi pienen siirron sivulle vapaalle kaverille, joka sai jalkansa vapaaksi ja laukoi maalia päin, keskelle onneksi, jonka sain vielä jollain ilveellä torjuttua ja haltuun. Parinkymmenen minuutin kohdalla tuli pelin ainut maali KaDylle. Ei voi muistaa kuka teki (toim.huom. Jäntin Henri teki) tai saatikka miten tehtiin, mutta maali tuli, se on pääasia. Molemmilla oli paikkoja vaikka muille jakaa, mutta maaleja ei tullut. Eka puolisko oli kuitenkin aika tasaista peliä. Saatiinkin jopa muutamia syöttöjä peräkkäin omille.

Toiselle puoliskolle vieraat tuli kovemmin päälle. Reds oli hallitsevampi joukkue toisella puoliskolla. Reds sai pelin lopulla vaparin jälkitilanteesta toisen hyvän maalipaikan, jonka meidän puolustus siivosi ihan maaliviivalta. Pitkät pallot pomppivat suurelta osin maalivahdeille, joten niistä ei tullut suurta vaaraa kummassakaan päässä. Oli meilläkin maalipaikkoja, mutta hyökkäys ei saanut tehtyä maalia, mikä olisi helpottanut KaDyn loppupaniikkia, joka kesti loppuvihellykseen asti.

Summa summarum: Reds hallitsi suurimman osan pelistä, mutta pallo pomppi kerrankin KaDylle, maaleja olisi voinut tulla reilusti enemmänkin. Siis maalintekoharjoituksiin, ainakin KaDylaiset.

Kiitos, nam, hei.

-Ile-

Ottelupöytäkirja ResultCodessa

Vastaus kohteessa KaDy-ilman alta kauden avausvoitto

  1. Hannu Lintukoski kommentoi 9.6.2015 :

    Loistavaa jätkät, siitä se lähtee! Sama meininki sitten jatkossakin. Teillä on hyvä porukka kasassa, ruvetaan sitten pelaamaan.

YLÖS

Kommentoi