Neljännessä Kuutosen ottelussaan KaDy kohtasi sarjaykkösen Komeetat. Kotikenttä Korpilahdella tarjosi taas hienot puitteet pukuhuoneen ollessa avara ja käymälätilojen ollessa ekologisinta mallia. Vaikka Komeetat oli voittanut kaikki kolme otteluaan selvästi, oli heidän pelikuntonsa vielä hieman arvoitus, koska he olivat kamppailleet vain sarjajumboja vastaan.

Ottelun ensimmäiset 15 minuuttia olivat KaDy:n kohtalaista hallintaa, ja Riki pääsikin iskemään nätin maalin heti ensimmäisen puoliajan alkupuoliskolla. Tuuli kuitenkin kääntyi hiljalleen ja Komeetat sai paremmin otetta pelistä. Tämä oli etenkin kentälle vaihdosta ravanneen komean orin ansioita, jolle vastustaja keskitti vaarallisia syöttöjä. Vastustajan hyökkääjä pääsikin täyteen laukkaan ja ohitti KaDy:n puolustajat laukoen pallon maalin perukoille. Jessellä olisi ollut hyvät saumat torjua veto, mutta aurinko paistoi suoraan hänen silmiinsä vähintäänkin noin 5000 luksin voimakkuudella.

Ensimmäinen puoliaika jatkui molempien joukkueiden pelaten varsin Kuutosen tasoon sopivaa jalkalloa ja tauolle siirryttiin lukemissa 1-1.

Toinen puoliaika jatkui melko vetelällä otteella ja pallon pomppailtua hetken KaDy:n puolustuksessa, pääsi vastustaja rokottamaan maalilla. Tämän jälkeen ei tapahtunut mainittavaa, ennenkuin puoliajan loppupuolella Lassi pääsi vasemmasta laidasta läpi ja sijoitti pallon tyynesti ohi vastustajan maalivahdin.

KaDy sai ehkä hieman momenttumia peliinsä ja pian keskitys osui vaarallisia tilanteita jo aiemminkin aiheuttaneen Jevgenin jalkaan. Jevgeni ohitti puolustajat leikiten ja hassutteli maalivahdin kustannuksella, mikä sai maalivahdin tekemään pilkun arvoisen rikkeen. Lassi hoiteli pilkulta pallon maalin oikeaan nurkkaan kimiräikkösmäisellä jäätävyydellä ja KaDy siirtyi ottelussa 3-2 -johtoon. Parin minuutin päästä Pole keskitti pallon maalille vasemmasta laidasta, ja pallon pompittua maalivahdin ja muutaman muun pelaajan välillä, Jevgeni ei antanut toista kertaa maalivahdille armoa vaan jujutti pallon häkkiin.

Tuomarin puhaltaessa pilliin, näytti ottelutaulu tulosta 4-2 KaDy:lle.

Seuraavalla viikolla KaDy:a vastaan asettuu Reds kakkonen Säynätsalossa. Tähän otteluun voidaankin lähteä jo kahden peräkkäisen voiton ansioista henkseleitä paukutellen ja turhia nöyristelemättä.

– Santeri

YLÖS

Kommentoi