Kampuksen Dynamon -08 syntyneiden juniorijoukkue, joka pelaa jalkapalloa Holstin Dynamon nimellä menestyi Tampereella 14.8. pelatussa perinteisen Ilves -cupin kilpasarjassa. Tuloksena oli neljästä ottelusta kolme voittoa ja yksi tasapeli. Maaliero oli 13 – 6.

Joukkueen valmentaja Yari Pishkohin mukaan oli yllätys miten hyvin joukkueemme pelaajat pystyivät pelaamaan sekä taktisesti että teknisesti, vaikka vastassa oli maan kärkijoukkueita. Joukkueen tahtotila ja henkinen kantti on erittäin hyvällä tasolla. Joukkueessa pelasivat Aarne Moisio, Aaro Kuorelahti, Emanuel Boyd, Jere Mielonen, Leino Ihalainen, Panu Loukoila ja Voitto Moisio.

Seuraavaksi Holstin Dynamo osallistuu kahdella joukkueella KuPSin järjestämään turnaukseen Kuopiossa 3.9.

Holstin Dynamon jalkapalloa pelaavat pojat muodostavat Kampuksen Dynamon juniorijoukkueet futsalissa -08 ja -09 syntyneiden luokissa. Mainetekoja on tarkoitus jatkaa futsalissa.

Futsal- tai jalkapallotoiminnasta kiinnostuneiden -06 – 09 syntyneiden osalta voi olla yhteydessä: kadyjuniorit@gmail.com

YLÖS

Kommentoi